Werken bij Natuurpodium

Het natuurpodium staat voor beleving. Wij laten jou zien, horen, voelen en proeven wat de Brabantse Wal zo eigen maakt. Dat doen wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij en jouw omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn; Of je nu in de omgeving woont, werkt, naar school gaat, gewoon op bezoek bent voor de ontspanning of juist omdat je wat wilt leren. Voor ons is de Brabantse Wal niet zomaar een mooi natuurgebied, maar een partner. Dat maakt dat wij niet alleen stilstaan bij wat dit gebied ons geeft, maar ook bij wat wij voor de Brabantse Wal kunnen betekenen en alle mensen die er wel eens naar toe gaan. Aan jou de vraag: ben jij zoals wij?

Vrijwilligers

Ken je omgeving, word vrijwilliger!

Wel vrijwillig, niet vrijblijvend
Wij zoeken gelijkgestemden. Mensen die niet alleen wat komen halen, maar ook wat brengen. Dat laatste is voor ons het vertrekpunt bij de werving en selectie van vrijwilligers. Wat maakt jou: bijzonder, goed,  interessant, ervaren etc.? Waar ben jij het beste op je plek binnen onze organisatie? Wij gaan graag met jou op zoek naar de antwoorden.   

Wij zouden het ontzettend fijn vinden met jou in contact te komen! Maar let op: vrijwillig is niet vrijblijvend. Niet voor jou, en net zo min voor ons. Daarom tekenen wij bij aanstelling een vrijwilligersovereenkomst. Dat is een document waarin wij de wederzijdse rechten en plichten samen met jou bekrachtigen. Dat voelt wel zo prettig.

 

Downloads:

In veilige handen bij het Natuurpodium Brabantse Wal.

Aanstellingsbeleid - vrijwilligers en bewustwording.

Personeelsbeleid voor vrijwilligers.

Aanmeldingsformulier VOG.

 


Interesse? Neem dan contact op met Robert Delien via: robert.delien@natuurpodium.nl of 06 - 22 469 784.