Ga op expeditie en win.... 13.07.2017

  • een gratis diner mét rondleiding bij de McDonald’s te Bergen op Zoom (expeditie Binnenschelde)
  • óf een kaartje voor het Klimbos Brabantse Wal (expeditie landgoed Lievensberg)

 

 

Expedities en avonturen
Hoe leuk is het om, het gebied waarin je woont, te ontdekken tijdens een echte expeditie. Het Natuurpodium biedt je deze mogelijkheid. Je kunt namelijk op expeditie op het Landgoed Lievensberg en op expeditie langs de Binnenschelde.

Hoe het werkt
Om een van de expedities te kunnen doen, moet je thuis eerst een van de gratis apps op je smartphone downloaden. Kies vervolgens de moeilijkheidsgraad, trek stevige loopschoenen aan, vul een rugzak met wat eten en drinken en start je expeditie bij het Natuurpodium (Boslustweg 1) of bij de McDonald’s Bergen op Zoom (De Boulevard Noord 8) bij de Binnenschelde.

Kraak de kluis

Eenmaal op locatie ga je op zoek naar tien digitale sleutels. Bij iedere sleutel die je vindt, krijg je een opdracht of vraag uit een van de drie categorieën: natuur, cultuur of economie. De categorie mag je gelukkig zelf kiezen. Nadat alle sleutels zijn gevonden, kraak je de kluis en maak je met de ‘verdiende’ letters een woord. Mail het woord met je naam en leeftijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij de winnaar van de week?
De hele zomer trekken we iedere week uit de goede inzendingen twee winnaars. De winnaar van de Binnenschelde expeditie gaat lekker dineren bij de McDonald's en krijgt een kijkje achter de schermen. De winnaar van de Lievensberg expeditie krijgt een gratis kaartje voor het Klimbos.

Oneindig veel plezier
De expedities lijken op ‘Pogemon Go’, maar dan leerzamer omdat je op deze manier dit prachtige gebied ontdekt en beter leert kennen. Je kunt de expedities zo vaak doen als je wilt, want er worden steeds nieuwe digitale sleutels aangeboden.

Wat je leert tijdens de expedities
Tijdens de expeditie leer je over de drie kernwaarden van de Brabantse Wal, namelijk de natuur, cultuur (historie en kunst) en economie. Zijn de drie kernwaardes goed in balans dan spreken we van een duurzame ontwikkeling. En voor jezelf kun je ontdekken wat jou het meest aanspreekt. Ben jij de onverschrokken boswachter, de zakelijke ondernemer, de romantische natuurliefhebber, de actieve buitensporter of de geïnspireerde kunstenaar?

Laat je inspireren, deel jouw ervaringen en lever jouw bijdrage aan een sterke, vitale Brabantse Wal!

Google play store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.noblestreet.natuurpodium 

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.noblestreet.binnenschelde  

Itunes appstore
https://itunes.apple.com/nl/app/natuurpodium-expeditie-zoek-en-vind/id1022477327?mt=8 

https://itunes.apple.com/nl/app/binnenschelde-expeditie-zoek-en-vind/id1128376351?mt=8\  

Brochures
Brochure Expeditie Binnenschelde
Brochure Expeditie Natuurpodium 

Laat je inspireren, deel jouw ervaringen en lever jouw bijdrage aan een sterke, vitale Brabantse Wal!