Gedichtenwandeling over landgoed Zoomland 08.05.2017

Fervente wandelaars en/of kunstliefhebbers zijn op zondag 28 mei aan het goede adres bij het Natuurpodium. Vanaf deze heerlijke locatie in het bos kunnen liefhebbers deelnemen aan een speciaal georganiseerde gedichtenwandeling over landgoed Zoomland. De wandeling wordt begeleid door een ervaren natuurgids. Tijdens de wandeling draagt dichter Ewoud Willem van Doorn zijn juweeltjes voor.

 

Inspiratie

Aanleiding om deze activiteit te organiseren waren de positieve reacties op de expositie Taalland – Beeldland. Daarvoor sloegen dichter Ewoud Willem van Doorn en fotograaf Perry van Kempen de handen ineen en combineerde prachtige beelden met meeslepende gedichten over de Brabantse Wal. “Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar samen zeggen ze alles. Dat maakt dat de expositie Taalland – Beeldland staat als een huis”, legt Perry van Kempen uit. De expositie is gratis te bezoeken in de expositieruimte van het Natuurpodium.

 

De wandeling

Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers, die tijdens de twee uur durende wandeling worden begeleid door een ervaren natuurgids. Uiteraard zijn de kunstenaars  Ewoud Willem van Doorn en fotograaf Perry van Kempen ook van de partij. Het programma ziet er als volgt uit:

 

10.00 uur:          ontvangst in expositieruimte van het Natuurpodium / Boslustweg 1, Bergen op Zoom.

10.30 uur:          start wandeling op Zoomland.

12.30 uur:          lunch bij Stayokay met soep, gezonde sandwich, koffie/thee, melk en jus d’orange.

13.30 uur:          einde programma.

 

Kosten en aanmelden

Deelname aan de wandeling inclusief lunch kost €15,00 (exclusief lunch €10,00). Aanmelden voor deze activiteit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Gedichtenwandeling Taalland – Beeldland’. Geeft u  daarbij aan met hoeveel personen u wenst te komen.