Beslis mee en kom in actie! 03.04.2017

Rabobank Zuidwest-Brabant draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Begin april 2017 gaat de campagne van start en Rabobank Zuidwest-Brabant stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook het Natuurpodium doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! 

 

 

Stemmen.

Van donderdag 6 april tot en met dinsdag 18 april mogen leden van Rabobank Zuidwest-Brabant vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Het Natuurpodium ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. 

Oproep aan alle leden.

Het is voor het Natuurpodium belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Het Natuurpodium besteedt de bijdrage aan het ontwikkelen van aansprekende workshops en expedities voor basisschool leerlingen op het gebied van natuureducatie. 

 Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan het Natuurpodium tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op:  

https://www.mijnbankenik.nl/cmdata/zwb/documents/Veelgestelde-vragenRabobank-Clubkas-Campagne-algemeen.pdf 

 

Bedankt voor jouw steun! 

 

Met vriendelijke groet,

Stichting Natuurpodium Brabantse Wal 

 

Voor meer informatie over onze activiteiten: www.natuurpodium.nl