25 maart opening Klimbos Brabantse Wal 17.03.2017

Kom je vanaf zaterdag 25 maart ook weer klimmen bij het Klimbos Brabantse Wal? Het seizoen is vanaf dan weer geopend. Om van deze dag een nog feestelijker geheel te maken, organiseren het Natuurpodium en de Stayokay leuke activiteiten en spellen, die in het teken staan van duurzaamheid en energie.

 

Klimmen

Wil jij als eerste in de touwen hangen, dan mag je je vanaf 12.00 uur melden bij het Klimbos. Je kunt kiezen uit maar liefst zeven verschillende klimroutes, oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van drie tot wel 18 meter. Je klimt zo van boom tot boom, via bruggen, lianen en andere spannende overgangen.

 

Spelen, leren en ruimen

Bezoekers met hoogtevrees kunnen aan de slag met de vijf spellen, die het Natuurpodium en Stayokay uitzetten op eigen terrein en in het bos. Bij iedere activiteit ontvang je een stempel en bij een volle stempelkaart krijg je een prijsje. Ook maak je kans op vier gratis entreekaarten voor het Klimbos of een lunch in het Stayokay-café. Daarvoor moet je wel de handen uit de mouwen steken door met handschoenen, knijper en zak het bos in te gaan om zoveel mogelijk zwerfvuil te verzamelen.

 

Gezellig rond de vuurkorf

Wil je liever even rustig zitten en genieten van het aankomende lente weer? Nestel je dan op het grote terras, waar de kids bij de vuurkorven marshmallows kunnen maken. Schrik niet als een uur lang het licht uitvalt, want op die manier geven we gehoor aan ‘Earth Hour’. Door een uur het licht uit te doen geven we samen met miljoenen mensen, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat we ons zorgen maken over de toekomst van onze planeet.

 

Het programma

We hopen dat jij ook van de partij bent op deze leuke en actieve dag. Het programma ziet er als volgt uit:

-              Klimmen in het Klimbos Brabantse Wal    tussen 12.00 en 18.00 uur

-              Spellen en activiteiten Natuurpodium en Stayokay tussen 10.00 en 16.00 uur

-              ‘Grote’ prijsuitreiking om 16.30 uur

 

-              Terras Stayokay geopend tot ????? uur