De Expositie

Zowel op het Natuurpodium als op de locatie Kraaijenberg staan exposities die het bezoeken waard zijn. Net als bij de projecten en workshops geldt ook hier dat de Brabantse Wal, natuur en duurzaamheid het kader vormen. Vervolgens heeft iedere activiteit zijn eigen hoofdthema: natuur, cultuur(historie) of economie. de expodities zijn interessant voor iedereen: het maakt niet uit of je 4 of 99 jaar bent.

Start 11-01-2016
Einde 11-01-2016

Prikkel je zinnen!

Expositie Natuurpodium

De expositie is interactief en bestaat uit thema’s dieren, seizoenen & landschappen, biobased & afval, Bergse pottenbakkers & verdronken dorpen. Daarnaast is er de doorlopende wisselexpositie, die het Natuurpodium vaak wisselt of compleet aanpast

 

Expositie Kraaijenberg

De expositie Kraaijenberg richt zich op het Markiezaatsmeer en de natuur eromheen. Vast onderdeel is de expotafel ‘Brabantse Wal’. Verder is de expositie uitgebreid met vier nieuwe belevenissen en kunnen bezoekers een kijkje nemen onder de grond, in het water, vanuit de lucht en naar de lucht. Ook de klimtoren met prachtig uitzicht over de Brabantse Wal blijft een gewild onderdeel.


Zelf exposeren

In een ietwat afgeschermde hoek wordt telkens een ander thema belicht. Bezoekers moeten echt een ruimte in om te ontdekken welk thema dat is. Heeft u informatie of zijn er thema’s binnen uw bedrijf die hier een plek verdienen? Laat het ons weten! Neem contact op met Robert Deliën via: robert.delien@natuurpodium.nl of 06-22 469 784.