De ontwerpstudio

Het Natuurpodium heeft haar thuis in een spiksplinternieuw gebouw. Dit deelt zij met hostel Stayokay en het Klimbos. Het gebouw kenmerkt zich door het gebruik van veel natuurlijke materialen, hoge plafonds en heel veel natuurlijk lichtinval. Hierdoor hoeft er maar weinig gebruik gemaakt te worden van kunstmatig licht. Dat werkt positief op je creatieve vermogen.

Ontwerpen doe je zo

De ontwerpstudio is een ruime zaal (Max. 30p.) die in zijn geheel of in twee delen wordt gebruikt. Hier worden workshops gegeven waarin u aan de slag gaat met de natuur-, cultuur- en/of economische waarde van de Brabantse Wal. Vergroot je kennis en vaardigheden, laat je inspireren en creëer iets moois waarmee je andere bezoekers weer inspireert.

Houd onze agenda en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het aanbod. U kunt de ontwerpstudio reserveren voor uw eigen vergadering of bijeenkomst.

Neem hiervoor contact op met de coördinator Robert Deliën via robert.delien@natuurpodium.nl of 0622-469.784, of neem contact op met de Stayokay via bergenopzoom@stayokay.com of 0164-233.261